lørdag den 20. juli 2013

FeriegæsterJa så er feriebørnene kommet, uh det har vi glædet os til, og de også. De skulle hjem til mormor og morfar og have hjemmelavet leverpostej og rødsodavand. Og det har de fået, de to piger er lige kommet hjem fra Frankrig, deres lækre pater kan ikke komme op på linie med mormors leverpostej, det er jo ikke til at stå for.
Drengene elsker også leverpostej og rødsodavand, samt samværet med kusinerne.
Åh det er så skønt at se de fire børn lege sammen, de er 7-8-9-10 år, og de har været på ferie her siden de var ganske små. I morgen tager vi til Rømø og bader.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt at få lov at låne ungerne på en ferie, sådan noget vil de helt sikkert huske når de bliver voksne, jeg husker ihvertfald mine ferier hos min mormor og morfar

  SvarSlet
 2. Det tror jeg du har ganske ret i. Vi oplever, at nu hvor de er store, er det lidt svært at få planlagt, med forældrene, at de skal komme, men de vil her ned til os, så det er dejligt.

  SvarSlet
 3. Det lyder dejligt :-) Mine 4 børnebørn er 4 og 8, 6 og 10, og 4-6-8-10 leger dejligt sammen på kryds og tværs og jeg nyder at have dem sammen.

  SvarSlet
 4. Det er dejligt at have dem sammen. De savner hinanden, når de er her selv.

  SvarSlet
 5. Dejligt med liv i huset.
  Kan I have nogle dejlige dage.

  SvarSlet