tirsdag den 27. august 2013

Den skal gemmes

Nu har jeg halvdelen til en xl og en xxl, nu gemmer jeg den til næste sommer, for nu er jeg blevet henvist til en endokrinolog, der har forstand på stofskifte, så jeg glæder mig, for jeg er en af dem der ingen stofskifte har, da jeg i 2005 fik fjernet min skjoldbruskirtel, og derfor har fået først eltroxin, så euthyrox. 
Det viser sig, at det ikke er nok behandling, der har været en masse om det i pressen.

Jeg har alle de gener der omtales, men man lider jo i stilhed, så det er dejligt der er nogen der går videre. Det er Helle Sydendal.


Tænk hvis jeg kan komme til at ligne mig selv igen, både hvad angår vægt, hår på hoved, øjenbryn, slimhinder og den alt domminerende træthed.


Nå tilbage til strikke tøjet:


Nu bliver den lagt i en pose til bedre tider

6 kommentarer:

 1. Gør endelig det, og så håber jeg så meget for dig du kan få en behandling som kan hjælpe dig, lad den "pæne pige" blive hjemme og få forklaret hvordan du faktisk har det, det er der kun en som kan, ikke nogen grund til at lide i stilhed, kæmp det du kan /har overskud til og send tropper afsted når du ikke kan, dejligt der sker noget

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske får du så energi til at finde din strikkemaskine frem :))

   Slet
 2. Tak skal du have Gitte, det vil jeg gøre.

  SvarSlet
 3. Tak skal du have Gitte, det vil jeg gøre.

  SvarSlet
 4. Jeg håber for dig, at endokrinologen kan hjælpe, og du kan slippe for nogen af de bivirkninger du skriver om - de lyder rigtig trælse gør de.

  SvarSlet
 5. Jeg tror på at det bliver bedre.

  SvarSlet