mandag den 23. september 2013

Fanø

Jeg var en tur på Fanø lørdag:


 Her var der kø til forsamlingshuset, vi blev lukket ind, når nogen gik ud, men det forhindrede i hvert fald mig i at få noget købt, for man skulle lige se i skolen også, her var der også kø, så det endte med at jeg købte for 99 kr. Vi må håbe, at andre fik købt mere, for ellers er det en tam forestilling, for udstillerne.

Her står farvel. 


Når man kommer som en dags besøgende, er der ikke noget nyt over solen, men det, at der er så mange, der glæder sig til turen, må være fællesskabet i de grupper der bor i sommerhusene. 

Christel fortalte til Tvsyd: det her er mennesker der køber.

Jeg var lige ved at glemme, jeg var i hendes forretning, der var et farvevæld, der var mange håndstrikkede trøjer og sjaler, de var ikke vær at tale om. Jeg købte ikke hendes bog, og skal heller ikke have den.

Denne festival er blevet for kommerciel, nu drejer det sig kun om penge. 
Jeg var med på den første, der blev holdt af netmaskerne, her var der en anden "ånd".

6 kommentarer:

 1. Ja, det kan somme tider være en skuffelse at vende tilbage til en begivenhed, man har nydt tidligere. Håber dog, du alligevel havde en god dag

  SvarSlet
 2. Jeg er lige ved at tro, at jeg ville nå til samme konklusion som du - at det bare er for mange mennesker på for lille et område!
  Jeg er i hvert fald ikke fristet af tanken om at skulle stå i kø for at komme ind og gramse garn.... Ikke mit temperament!

  SvarSlet
 3. Jeg havde også tabt tålmodigheden,hørte at der var blevet omsat for 40 MILLIONER ????!!!!,så nogen har da købt noget

  SvarSlet
 4. Jeg tror nu ikke der er omsadt for så meget, det var nok ønsket fra Christels side.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lød også ret vildt,kan godt læse lidt imellem linierne på blogs at det er blevet meget penge-begærligt

   Slet